AB IMMO is uw vertrouwensmakelaar in de complexe wereld van het vastgoed. U als klant staat centraal in onze aanpak. We zijn sterk overtuigd van het belang van het menselijk aspect in een professionele  samenwerking. Op basis van deze doelstelling hebben we 5 beloftes gedefinieerd welke samen ons engagement bepaalt. 

Onze 5 beloftes

 

 

 

 

We spreken uw taal

De beste beslissingen zijn beslissingen van goede communicatie: we kunnen de verkoopopdracht alsook de verkoopovereenkomst zowel in het Nederlands als het Frans opstellen. Spreekt u Arabisch of Turks?  We zorgen dat u alles begrijpt en we overlopen samen alle documenten in uw eigen taal.

 

Geen extra kosten

Het samenstellen van een dossier en het opvragen van documenten brengt meerdere kosten met zich en het is aan de klant om, bovenop de commissie, die kosten te dragen. Bij AB immo zijn voornoemde kosten inbegrepen in de commissie.  Zo staat u niet voor verrassingen.

 

Contract van 4 maanden

We geloven dat een woning binnen een periode van 3 tot 4 maanden, en niet 6 maanden, aan de juiste prijs kan verkocht worden.

 

Goedkopere service

Heeft u een offerte van een andere makelaar gekregen?  We verbinden ons ertoe om u een betere offerte aan te bieden aan een lagere commissie.

 

Vergoeding betalen

Indien uw woning niet binnen de 4 maanden verkocht werd, hoeft u uiteraard geen commissie te betalen en krijgt u bovendien een vergoeding van 1000 EUR.

Sale Property

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor

Buy Property

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor

Rent Property

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor

GRATIS SCHATTING & ADVIES